Podržite nas!

OPIS

Ono što naša udruga nudi je dobro staro provjereno u potpuno novom pakiranju. Sad kada je virus okrenuo svijet naglavačke, i mi moramo tako početi razmišljati. Svi su kod kuće. Marketing i PR u starim dobro poznatim oblicima pomalo odumire. Vrijeme je za nešto novo.

Ponukani lockdownom i općim raspadom našeg obrazovnog sustava pokušali smo osmisliti način kako da lockdown i općenito obrazovanje učinimo boljim bržim i efikasnijim.Također tu pridonosi i jenjavanje opće pobune obrazovnog sektora protiv ekrana. Sad su svi ovisni o istim tim ekranima koje su prije tako mrzili. Zašto su ih mrzili? Zato što ih nisu htjeli naučiti pravilno koristiti.

1937. Godine tijekom epidemije dječje paralize nastava se prenosila preko radija, koji je u to doba bio jednako skandalozno opasan kao danas ekran. (https://theconversation.com/amp/remote-learning-isnt-new-radio-instruction-in-the-1937-polio-epidemic-143797?fbclid=IwAR2E6PtWSyBXJeorpDPoY7Mad13_imC3tStuHscdLhZ9UojM0Q3oBAxUeBU)

Sada je vrijeme da se konačno prilagodimo kao društvo na nove tehnologije. Pa makar pod prijetnjom virusa.

Mi nudimo produkciju i promociju edukativnih emisija za djecu i mlade kroz koje bilo koja velika kompanija, mali poduzetnik, obrtnik ili umjetnik može plasirati svoju uslugu ili proizvod na tržište, na isti način kako to već 100 godina rade proizvođači igračaka. Kroz djecu i mlade.

Naš slogan je “Gledajte televiziju zajedno!” Kroz emisiju po Vašoj mjeri obrazujete djecu, i tim putem dolazite do roditelja, prijatelja, baka i djedova. Predstavite se djeci! Vaše djelatnike koji će im biti uzor. Vaše usluge i proizvode koji će ih oduševiti. Inspirirajte te male ljude da kažu “HOĆU TO!”.

Prvo kome će pokazati nešto cool što su vidjeli su roditelji, prijatelji, bake i djedovi. Danas kad se sve vrti oko djece i njihovog preživljavanja, prilagodbe na novo doba, ponudite im inspiraciju da postanu nešto više od onoga što su sanjali. Pomozite im da kad traže buduće zanimanje ili proizvod, da znaju što i kako, te da ne lutaju. Pokažite im svijet. Od čačkalice do nebodera! Sve je zanimljivo mladom umu. Samo treba znati kako ispričati priču. Tako postajete društveno odgovorna kompanija, koja se aktivno ulaže u budućnost ove zemlje i naše djece, ujedno u svoju vlastitu budućnost.

Ciljevi

  1. Stvoriti edukativnu platformu novog doba: Želimo napraviti veliku edukativnu video platformu, gdje će se mladi naučiti učiti i otkrivati svijet, te se moći upoznati sa skrivenim stvarima koje su im ispred nosa. Mislimo im pokazati detalje ovoga svijeta koji se većinom uzimaju zdravo za gotovo i tako im pomoći da slože slagalicu života, vide veliku sliku i našu svoj smisao.
  2. Pokazati svijet mladima na hrvatskom jeziku: Želimo djeci i mladima pružiti selekciju programa na materinjem jeziku. Želimo im ponuditi već provjerene popularne formate koje možete već naći na YouTubu, ali su večinom na engleskom jeziku. Još uvijek je mnogo djece, roditelja i starijih građana koji ne znaju engleski i još nisu otkrili sve što relativno novi svijet medija nudi. Vrijeme je da se požurimo. Sve što Vi nudite nekom treba. Samo treba pokazati svima što vi nudite, a u današnje vrijeme to sigurno nije u poprilično lošem televizijskom programu – koji nitko ne gleda, plakatima na cesti – jer na cesti nikog nema, letcima po bircevima – jer su večinom zatvoreni ili plaćenim člancima u novinama – u kojima se čovjek toliko umori od COVID-a, politike i tračeva, da više ni nema snage pročitati dobru priču.

Tehnikalije

Video koji mi produciramo će biti jasno sponzoriran, sa svim linkovima i informacijama u videu i ispod u opisu. Video je vlasništvo kompanije klijenta, dok Udruga multimedijskih umjetnika zadržava pravo prikazivanja na www.pametnjakovici.eu. Video se fizički nalazi na YouTube kanalu klijenta, osim ako klijent ne želi koristiti YouTube kanal Pametnjakovići TV. Video ostaje dostupan za gledanje na Pametnjakovići TV dok klijent ne zatraži uklanjanje istog. Klijent je dužan obavijestiti Pametnjakovići TV ako namjerava izbrisati video sa svog YouTube kanala, a isti je povezan sa stranicom www.pametnjakovici.eu. Klijent je slobodan koristiti video u koje god još svrhe želi. Klijent dobiva sirovinu videa koje može koristiti u druge svrhe.

Kod osmišljavanja emisija se može birati ciljana publika djece i mladih u rasponu od 0 do 18 godina. S time se povezuje i ciljana dob, obitelji i prijatelja koji će s njima gledati. U skladu s tim se osmišljava emisija koja potpuno odgovara ciljevima klijenta i njegovim potrebama.

Budžet produkcije je izuzetno fleksibilan. Udruga Pametnjakovići njeguje kratak format, jer želimo biti pristupačniji, plijeniti pažnju i ne tratiti ničije vrijeme nepotrebnim odugovlačenjem koje iz našeg iskustva izaziva kontraefekt. Manje je više. Emisije mogu biti pojedinačne, ili u seriji. Također i kao epizode već nekih postoječih emisija kao što su “Knjigolovac” za izdavačke kuće, “Glazbeni studio” za glazbenike ili “Životna Škola” za sve one koji imaju ponuditi kakvu životnu lekciju.

Za svakog klijenta se može kreirati nova serija ili emisija po dogovoru. Valja ponovno naglasiti da smo budžetno izuzetno prilagodljivi i želimo da naše usluge postanu široko dostupne i malim i velikim klijentima. Od čačkalice do nebodera!

©copyright 2021. Udruga multimedijskih djelatnika Pametnjakovići

Komentari su isključeni.

Create a website or blog at WordPress.com

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: